سازمان عفو بینالملل روز پنجشنبه ۲۹ آذر با انتشار یک «فراخوان اقدام فوری» از مردم و فعالان خواست با ارسال نامه به دستگاه قضایی جمهوری اسلامی، از اجرای ۱۰ حکم دیگر اعدام مرتبط با اعتراضات سراسری ۱۴۰۱ جلوگیری کنند.
سه نهاد فرهنگی در ایران روز چهارشنبه ۱۴ آذر با انتشار بیانیهای ضمن انتقاد از قانون حجاب اجباری جمهوری اسلامی، موسوم به «عفاف و حجاب»، خواستار لغو آن شدند و گفتند که این قانون در صورت اجرا، وطن را به زندان بزرگ تبدیل میکند.
وکیل مدافع عاطفه رنگریز، فعال حقوق زنان و زندانی سیاسی در ایران، روز یکشنبه ۴ آذر از صدور حکم هفت سال و هفت ماه زندان برای موکل خود خبر داد و افزود با تمدید مرخصی درمانی او هم مخالفت شده است.
منابع حقوق بشری با ابراز نگرانی نسبت به احتمال اعدام محمدامین مهدوی شایسته و سامان محمدی، گزارش دادهاند که این دو زندانی سیاسی با انتقال به سلول انفرادی زندان قزلحصار استان البرز با خطر «اجرای قریبالوقوع اعدام» مواجه هستند.
روابط عمومی دادگستری استان اصفهان اعلام کرد که توماج صالحی، خواننده معترض، پس از گذراندن دوران محکومیت خود، در تاریخ یکشنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۳ از زندان آزاد شد.
بیش از ۴۰ سازمان و نهاد بینالمللی در نامهای مشترک خطاب به شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد خواستار آزادی فوری نرگس محمدی، فعال حقوق بشر محبوس در زندان اوین و برنده جایزه صلح نوبل، شدند.
عوامل حکومتی در ادامه تعدی و بیاحترامی به مزار ایرانیان کشتهشده در اعتراضات سراسری یا زندانهای جمهوری اسلامی، سنگر مزار فرزین معروفی از جانباختگان اعتراضات ۱۴۰۱ را شکستند؛ اقدامی که با اعتراض پدر دادخواه این جوان روبرو شد.
احکام زندان محبوبه رمضانی، مادر پژمان قلیپور و رحیمه یوسفزاده، مادر نوید بهبودی، از جانباختگان اعتراضات آبان ۹۸، توسط شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظر استان تهران تایید شد.
آرشام رضایی، یکی از زندانیان سیاسی که کیانوش سنجری خواستار آزادی آنها بود، در واکنش به درگذشت او میگوید «چند تن دیگر از ما باید به زندگی خود پایان دهد تا بیدار شویم.»