استمداد یک زندانی سیاسی محکوم به اعدام؛ مجاهد کورکور: کمکم کنید و نجاتم دهید

استمداد یک زندانی سیاسی محکوم به اعدام؛ مجاهد کورکور: کمکم کنید و نجاتم دهید

نزدیکان عباس کورکوری معروف به مجاهد کورکور، زندانی سیاسی محکوم به اعدام که حکم اعدام او توسط دیوان عالی جمهوری اسلامی تایید شده و در زندان شیبان اهواز به سر می‌برد، می‌گویند که او درخواست کمک کرده است.

نگار، خواهر مجاهد کورکور، با بیان این که این معترض محکوم به اعدام گفته است «کمکم کنید» و «نجاتم دهید» در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «سخت‌ترین قسمت زندگی آن جا است که بشنوی برادرت بگوید کمک کنید، نجاتم بدهید و هیچ کاری نتوانی بکنی.»

نگار کورکور در روزهای گذشته نیز از «نداشتن حق تماس، افزایش فشارها، و شکنجه‌های روحی و روانی» برادرش و همچنین انتقال دوباره او به سلول انفرادی خبر داده و اعمال این محدودیت‌ها را «مرحله جدیدی از بازی‌های رژیم» توصیف کرده بود.

خانواده این زندانی سیاسی در خطر اعدام پیش از این نیز اعلام کرده بودند که حق ملاقات از مجاهد کورکور سلب شده است.

مجازات اعدام برای مجاهد کورکور در دی سال گذشته در دیوان عالی جمهوری اسلامی تأیید شد و پرونده‌اش به شعبه اجرای احکام دادگاه ایذه فرستاده شده است.

این شهروند معترض، با اتهاماتی از جمله «محاربه و افساد فی‌الأرض» توسط دادگاه اول دادگاه انقلاب اسلامی اهواز به اعدام محکوم شده است.

مقامات جمهوری اسلامی او را به دست داشتن در شلیک مرگبار ۲۵ آبان ۱۴۰۱ به شهروندان ایذه در جریان اعتراضات سراسری متهم کرده‌اند؛ ادعایی که بازماندگان و خانواده‌های کشته‌شدگان آن واقعه، از جمله خانواده کیان پیرفلک کودک ۹ ساله‌ای که در آن روز کشته شد، بارها آن رد کرده‌اند.

این در حالی است که خانواده کیان پیرفلک بارها تاکید کرده‌اند که فرزندشان بر اثر شلیک گلوله‌های ماموران حکومت کشته شده است و از مجاهد کورکور هیچ شکایتی ندارند.

سازمان عفو بین‌الملل نیز با توجه به نتیجه تحقیقاتش، ماموران لباس شخصی حکومت را عامل شلیک مرگبار به کیان پیرفلک معرفی کرده است.

با این وجود دستگاه قضائی جمهوری اسلامی اصرار دارد که مجاهد کورکور را عامل حمله به بازار ایذه و قتل کیان معرفی کند.

محمود امیری‌مقدم، مدیر سازمان حقوق بشر ایران هفته گذشته اعلام کرده که «در دو‌هفته اخیر، جمهوری اسلامی هر پنج‌ ساعت، یک تن را اعدام کرده بدون این که برایش هزینه‌ای داشته باشد.»

روز چهارشنبه ۹ خرداد، زندانیان «جرایم عمومی» در قزل‌حصار هشدار نسبت به افزایش شمار اعدام‌ها، شهادت دادند که در این زندان هر هفته «بین ۱۰ تا ۲۰» زندانی «از این جا می‌برند و می‌کشند.»